open-navfaktor-logo
search
Kritika Briselu
Mehmedović: EU usred krize u BiH nagrađuje Srbiju i "srpski svet" Aleksandra Vučića
Državni zastupnik Šemsudin Mehmedović prokomentirao je poziv Brisela upućen Srbiji za otvaranje još četiri poglavlja u pregovorima sa Evropskom unijom.  
14.12.2021. u 15:21
get url
text

- Danas iako nije bilo SNSD-a na sjednici, ulogu je preuzeo HDZ! Nismo uspjeli ni dnevni red usvojiti na sjednici Parlamentarne skupštine BiH - u pokušaju! Pažljivo biran trenutak - Srbija otvara još četiri poglavlja sa EU-om. U trenutku dok traje državni udar Dodika u BiH. U trenutku dok njemačka ministrica vanjskih poslova traži sankcije za RS. U trenutku dok se kriza u BiH koristi da se Srbija dočepa državne imovine BiH u RS-u - tla, vode, šuma i zraka.

Ovo je najvažnija poruka EU-a "srpskom svetu", Dodiku i BiH.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Velike i dobre vijesti za Srbiju! Evropo hvala, Srbija je na dobrom putu. Ovo je Vučić poručio preko Instagrama nakon vijesti da Srbija otvara još četiri poglavlja sa EU-om.

Ovo je kalabuhovizacija EU-a. Nagrada za destabilizaciju, državni udar i početak secesije. Nagrađen je metod po kojem susjedi brže rastu što prave više problema BiH. To je rekao i Escobar:

- I ne radi se o tome koliko vi sporo rastete nego koliko vaši susjedi brzo rastu. Ta razlika između susjeda i BiH je svaki dan sve veća.

Mi imamo Dodika i Čovića da nas usporavaju. Zato EU usred krize u BiH nagrađuje Srbiju i "srpski svet" Aleksandra Vučića - poručio je na svom FB profilu Mehmedović. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.