open-navfaktor-logo
search
Državni zastupnik
Mektić uzvratio na optužbe da se družio sa ubicom: Lepa Breno (Ćeraniću), ni tvoja neće sijati do zore
Bivši ministar sigurnosti BiH i državni zastupnik Dragan Mektić odgovorio je na prozivke RTRS-a, koja je u službi Dodikovog režima, da zna ko je spinovao kako se Milovan Lovrenović iz Bosanske Gradiške, osumnjičeni za ubistvo Strahinje Stojanovića u Beogradu, družio navodno i sa njim. 
22.09.2020. u 10:52
get url
text

- Ako je kriv, odgovarat će. Momka znam iz ratnih dana i dok je bio u MUP-u RS-a. Od poslije rata vidio ga 2-3 puta. Mislim da je slika nastala u jednom kafiću u Prnjavoru ali sa mnom se slikalo hiljade ljudi. Znam čiji je ovo spin iz BL. Ali polagat će oni račune - napisao je Mektić na svom Twitter nalogu, dodajući poslije: 

- Lepa Breno (Ćeraniću), ni tvoja neće sijati do zore - poručujući tako direktno da je spin o njemu u eter plasirao Predrag Ćeranić, dekan Fakulteta bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci, redovni sagovornik medija pod Dodikovom kontrolom. 

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor i donio naredbu za raspisivanje Interpolove potjernice za Milovanom Lovrenovićem, osumnjičenim za ubistvo Strahinje Stojanovića eksplozivom postavljenim pod njegov automobil, 13. septembra na Novom Beogradu.

Lovrenović, koji ima srbijansko, hrvatsko i državljanstvo BiH, prije dvije decenije je hapšen zbog podmetanja eksploziva u jednu kuću u Banjoj Luci, kao i zbog prebijanja jednog biznismena, prenio je Kurir.

Prošle godine je, slaveći rođenje unuka, iz dva pištolja pucao na ulici, a onda taj snimak podijelio na društvene mreže.

Lovrenović je tada, kako je objavio RTRS, viđen u lokalu sa bivšim ministrom sigurnosti BiH Draganom Mektićem.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.