open-navfaktor-logo
search
A u Dubaiju ekskurzija...
Mijatović: Od stranaca sam čuo da naši partneri podržavaju legitimno predstavljanje, preispitati odnose u "Trojci"
Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, oglasio se nakon jučerašnje sjednice Predsjedništva te stranke te naveo kako je, između ostalog, na stranačkom sastanku kazao kako se trebaju "preispitati odnosi u famoznoj 'Trojci'".
17.12.2021. u 10:54
get url
text

- Posljednja tri meseca sam obišao nekoliko zemalja Evrope i razgovarao sa stotinama naših ljudi koji žive van Bosne i Hercegovine, a koji su imali samo jedno pitanje - hoće li opet biti rata? Sva ova putovanja finansiram svojim sredstvima.

Vidim u Dubaiju ekskurzija na račun građana Kantona Sarajevo u trenutku kad se država raspada. Posljednjih nekoliko mjeseci imao sam stotine sastanaka sa predstavnicina međunarodne zajednice, evropskim parlamentarcima, ambasadorima, svi sastanci su bili jako teški i često na ivici svađe jer sam zastupao stavove građanske BiH.

Na istim sastancima sam često čuo da neki koji su sa nama u koaliciji u KS nemaju problem da podrže legitimno predstavljanje i sve ono što vodi ka podeli BiH!

Nema smisla da SDPBiH gine, a da "koalicioni" vrše pripreme za izbore, a pri tome koriste svaku priliku da vrlo direktno pljuju i po meni i mnogim članovima rukovodstva SDP-a BiH.

Jučer sam vrlo direktno na sjednici predsjedništva SDP-a BiH rekao da se moraju preispitati odnosi u famoznoj "Trojci". Ja sam neko ko vrlo direktno kritikuje i ukazuje na decenijski kriminal SDA, SNSD-a i HDZ-a i ko je uložio i svoj život i karijeru za državu BiH i SDPBiH, nema šanse da sve to stavim na kocku zbog onih kojima je BiH od Baščaršije do Marijinog Dvora. Sad možete slobodno nastaviti sa bajatim spinovima kako sam Dodikov, Bakirov, Čovićev, ovo je samo početak šta ću sve otvoriti javno - napisao je Mijatović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.