open-navfaktor-logo
search
Humanitarna akcija
Modne revije za Emu Isić 9. novembra u Bošnjačkom institutu u Sarajevu
Posjetioci će moći vidjeti četiri revij i to Emine Husedžinović - Ibrahimović, "Benettona", "Bh. Craftsa", te reviju unikatnog nakita ArtBolaf
04.11.2019. u 17:03
get url
text

Ema Isić je petogodišnja djevojčica koja treba našu pomoć. U Bošnjačkom institutu u Sarajevu u subotu, 9. novembra, bit će organiziran "NovamaS Kids Fashion Day za Emu", a sav prikupljeni novac bit će proslijeđen za njeno liječenje.

- Ovo je najmanje što možemo učiniti za Emu. Ulaznica za ovaj događaj bit će donacija koju će posjetioci moći ubaciti u kutiju na ulaznim vratima. Naša modna agencija uvijek je bila društveno odgovorna i često organiziramo humanitarne akcije. U Bošnjačkom institutu u Sarajevu, 9. novembra, posjetioci će moći vidjeti četiri revij i to Emine Husedžinović - Ibrahimović, "Benettona", "Bh. Craftsa", te reviju unikatnog nakita ArtBolaf koji pravi djevojka sa Down sindromom Nikolina Pejičić. U programu će učestvovati 60 manekena agencije "NovamaS", kao i hor "Princess krofne" i plesna grupa AP - kaže Alma Musliović, vlasnica modne agencije "NovamaS".

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.