open-navfaktor-logo
search
Vježbajte besplatno
Na Koševu počelo Fitness ljeto
Svi koji žele da zajedno i besplatno vježbaju uz renomirane fitness trenere treba samo da se pojave u sportskoj opremi na terenu Atletskog kluba Sarajevo na Koševu u ponedjeljak u 19 ili u srijedu u 18 sati
09.07.2019. u 19:56
get url
text

Pod pokroviteljstvom Općine Centar, a u organizaciji Udruženja građana Klub sporta Fit & Fun sinoć je na terenu Atletskog kluba Sarajevo na koševskom stadionu za naše sugrađane održan prvi fitness trening čime je zvanično počeo ovogodišnji projekt Fitness ljeto 2019 koji će trajati do 31. jula ove godine. 

- Treću godinu zaredom, zahvaljujući finansijskog podršci Općine Centar, realizujemo ovaj projekt za koji se nadamo da će ove godine biti najmasovniji. Iako je bila najavljena kiša veliki broj sugrađana se odazvao našem pozivu da zajedno vježbamo. Termini za vježbanje su ponedjeljkom od 19 sati i srijedom od 18 sati. U ovogodišnje fitness ljeto naše sugrađane će uvesti instruktorica aerobika, fitness trener i profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu Lejla Šebić, dok na naredne treninge planiramo dovoditi nove trenere i instruktore LM fitnessa - izjavila je Marijana Podrug-Arapović predsjednica Udruženja građana Klub sporta Fit & Fun.

{$galerijaFotografija}

Našim sugrađanima ćemo ponuditi ono što je najpopularnije i najmodernije u fitness svijetu danas. To su različiti programi aerobika od zumbe, tai boa, pilatesa, hi-low i workout aerobika. Uvijek će imati neke nove zanimljive i interesantne programe koji su prilagođeni za cijelu porodicu, gdje vježbaju zajedno i mame, očevi i djeca. Ovo je sjajan projekt koji podržava Općina Centar, a naši sugrađani su pokazali da vole fitness ljeto i da žele da ono bude u našem gradu što duže svake godine, dodala je instruktorica Šebić. 

Svi koji žele da zajedno i besplatno vježbaju uz renomirane fitness trenere treba samo da se pojave u sportskoj opremi na terenu Atletskog kluba Sarajevo na Koševu u ponedjeljak u 19 ili u srijedu u 18 sati, navodi se u saopćenju Općine Centar.

 

centar-fitnes-ljeto1.JPG
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.