open-navfaktor-logo
search
Nabavke
Nakon poklon televizora, kućanskih aparata i poklon rakije, Protokol RS-a kupio limuzinu
Republički protokol, institucija koja obavlja protokolarne poslove za najviše zvaničnike entiteta RS, potpisala je ugovor o kupovini službene limuzine za oko 153.000 KM, objavljeno je na stranici Portala javnih nabavki.
28.11.2022. u 08:49
get url
text

Očekuje se i kupovina kombija za oko 158.000 KM.

Ovo nisu jedine nabavke koje je ove godine napravio Republički protokol.

Osim usluga koje se odnose na održavanje službenih vozila i osiguranje, za šta je osigurano skoro 32.000 KM, kupovali su i razne poklone.

Tako je za kupovinu poklon rakije sklopljen ugovor vrijedan oko 7.000 KM, koliko i za poklon ikone.

Među poklonima koje su nabavljali našli su se televizori za oko 6.900 KM, ali i aparati za domaćinstvo za oko 7.000 KM, kao i sportska oprema, također za oko 7.000 KM.

Za nabavku novčanika kao poklone sklopljen je ugovor vrijedan oko 5.500 KM, a nešto manje je namijenjeno za poklon košulje.

Po oko 7.000 KM vrijedni su ugovori i za kupovinu umjetničkih slika na poklon, zatim poklon slatkiša i ekskluzivnih pića, te poklon korpi s hranom organskog porijekla.

Izvještaji o osnovnim elementima zaključenih ugovora objavljeni su na web stranici Republičkog protokola.

Iz ove institucije, koja brine o protokolarnim poslovima premijera RS-a, predsjednika RS-a i člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz RS-a, čekamo odgovore na pitanja za koga je kupljena nova limuzina, kao i za koga su na poklon nabavljeni televizori, kućanski aparati, košulje, sportska oprema i novčanici, te o kakvim je konkretno kućanskim aparatima riječ i o kakvoj sportskoj opremi.

Javne nabavke Republičkog protokola, televizori

Javne nabavke Republičkog protokola, kućanski aparati

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.