open-navfaktor-logo
search
Buran dan u NS
Nakon što su "zapljuštale" ostavke, oglasila se i Irma Baralija
Potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija ipak je odlučila povući ostavku koju je ranije danas podnijela nakon nesuglasica u rukovodstvu NS-a u vezi s njenom šalom sa gradonačelnicom Sarajeva Benjaminom Karić.
25.06.2021. u 13:48
get url
text

Baralija se oglasila na svom Facebook profilu te poručila da su aktuelna dešavanja u Našoj stranci prirodni politički procesi.

VEZANI TEKST - Predrag Kojović podnio ostavku na čelu Naše stranke, svemu uzrok Baralijina "šala"

- Kao potpredsjednica Naše stranke, zajedno sa svojim prijateljima i kolegama, nastavljam se boriti za pravednije, zdravije i bolje društvo u kojem ćemo s radošću živjeti svi.

Česte a ponekad i žustre diskusije koje vodimo na sastancima rukovodstva stranke su nešto na što sam ponosna jer je to odraz demokratičnosti i slobode koju osjećamo svi da iskažemo što mislimo i argumentiramo pravac u kojem stranka treba da ide, žao mi je što se takve stvari pokušavaju kroz odredjene medijske natpise predstaviti kao slabost ili problem. Ono kroz što Naša stranka trenutno prolazi su prirodni politički procesi iz kojih smo i do sada izlazili još snažniji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put - poručila je Baralija.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.