open-navfaktor-logo
search
I to je potvrđeno
Naša stranka nema problem s formiranjem trećeg entiteta, poručili da im je svejedno!
Ne pada snijeg da prekrije brijeg... 
29.01.2022. u 17:57
get url
text

Salva kritika i tobože brige za nedjeljivu i građansku Bosnu i Hercegovinu stručila se iz redova Naše stranke na probosanske stranke pregovarače u Neumu na čelu sa SDA. Upregnuti su Sabina Ćudić, Damir Arnaut, Dino Mustafić..., svako na svome terenu, televizijama ili društvenim mrežama, da bi danas u popodnevnim satima saopćili kako oni nemaju nikakav problem da se udovolji Draganu Čoviću i HDZ-u. 

Da, upravo to je saopćeno na zvaničnoj Facebook stranici Naše stranke. 

U svrhu propagiranja takvog stava odabran je Branko Češljić, vijećnik Naše stranke iz Općinskog vijeća Kaknja. Otvoreno priznanje da ne vide problem u formiranju trećeg entiteta uvijen je u naizgled naivni i dobronamjerni "svjetlucavi celofan" priče o suživotu.

- Nešto spominju ovaj treći entitet da bi napravili. Meni svejedno, ja i dalje ostajem živit sa svojim muslimanima - najradije s njima, pa mojim pravoslavcima i katolicima kako sam i navikao - stoji u objavi. 

VEZANI TEKST - Dešavanja u Neumu tumače oni koji su Mostar predali HDZ-u, tvrdili da treba odustati od NATO-a

Dakle, Češljić ovo nije objavio na privatnim nalozima društvenih mreža, nego je to objavila Naša stranka na zvaničnoj stranici, što znači da je to stav i Naše stranke u cijelosti. 

Tako je priča Naše stranke o građanskoj BiH, državi bez apartheida i ostalim principima za koje se navodno bore konačno dobila svoj epilog - treći entitet može, njima je svejedno. 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.