open-navfaktor-logo
search
Društvene mreže
Novalić objavio fotografiju s novim advokatima i poručio: Oni koji su ovo gnusno djelo proveli...
Nakon što je u medijima objavljena informacija da se advokatski tim bivšeg federalnog premijera Fadila Novalića "pojačao" advokatima Senadom Pećaninom i Elmirom Jahićem, Novalić je večeras na društvenim mrežama objavio i fotografiju sa svojim novim pravnim zastupnicima.
08.03.2024. u 19:23
get url
text

VEZANI TEKST - Novalić ima novi pravni tim - Njegov advokat Pećanin za Faktor: Iskoristit ćemo sve pravne lijekove

U opisu objave je naveo kako je "pravda temelj koji se ponekad uruši, ali čvrsta vjera u Boga snaga je koja se odupire svim nepravdama i životnim olujama".

- A mi u najtežim trenucima otkrijemo svoju snagu. Zahvaljujući toj snazi i vjeri, ja ostajem dosljedan istini i ponosan što pripadam svom narodu. Pripadam onima koji ni po cijenu slobode nikada nisu dozvolili da im se pripiše uloga podanika - naveo je Novalić.

On se zahvalio svim prijateljima za, kako je naveo, ogromnu podršku koju mu daju, kao i vjeru da "ovo nije samo njegova borba, već i borba za očuvanje dostojanstva". 

- Neka nam i ovo iskušenje posluži kao još jedan podsjetnik da se hrabro nastavimo suprotstavljati teškim izazovima i čuvati svoj identitet. Oni koji su ovo gnusno djelo proveli, nisu ga nikad ni imali - poručio je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.