open-navfaktor-logo
search
Svečano u Dječijoj kući
Novo Sarajevo: Dodijeljene diplome i nagrade pobjednicima općinskih takmičenja
U "Dječijoj kući" Novo Sarajevo održana je svečana podjela diploma i novčanih nagrada pobjednicima općinskih takmičenja iz matematike, fizike, geografije i informatike za osvojena I, II i III mjesta, te dodjela diploma školama za osvojeno I, II i III mjesto na takmičenju "Upozoravanja na mine" u školskoj 2019./2020. godini.
23.06.2020. u 13:59
get url
text

Na takmičenjima je učestvovao 181 učenik iz devet novosarajevskih škola.

Dodijeljene su i zahvalnice nastavnicima koji su pripremali učenike za općinska takmičenja, kao i direktorima novosarajevskih osnovnih škola za doprinos u organizaciji općinskih takmičenja. Općinski načelnik Nedžad Koldžo čestitao je svim nagrađenim učenicima, nastavnicima i direktorima na dobroj organizaciji takmičenja, kao i roditeljima koji su podrška svojoj djeci u školovanju i postizanju što boljih rezultata.

{$galerijaFotografija}

Svečana podjela nagrada, diploma i zahvalnica pobjednicima općinskih takmičenja u školskoj 2019./2020. godini održana je uz poštivanje svih higijensko-epidemioloških mjera. Ovom prilikom, za veoma uspješnu saradnju u proteklom periodu u poboljšanju uslova rada u odgojno-obrazovnoj ustanovi OŠ "Grbavica I", uručene su zahvalnice općinskom načelniku Nedžadu Koldži i Službi za obrazovanje, kulturu i sport, saopćila je Općina Novo Sarajevo.

Svečano u Dječijoj kući - 23. 6. 2020.
1 od 4
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.