open-navfaktor-logo
search
Ima i privedenih
Policija formirala kordon da Čović može izaći iz centrale HDZ-a, "letjele" staklene boce
Nakon što su staklene boce "zasule" Čovićevu kolonu, policija je privela neke od demonstranata
11.07.2019. u 17:02
get url
text

Drgan Čović, predsjednik HDZ-a, nekoliko minuta prije 17 sati napustio je centralu stranke u Mostaru i odvezao se najvjerovatnije u Aluminij, gdje bi trebali biti nastavljeni pregovori sa radnicima tog preduzeća.

Ranije su predstavnici sindikata Aluminija u zgradi HDZ-a razgovarali sa Čovićem, a nakon sastanka su okupljenim radnicima saoćili kako imaju obećanje da Aluminij neće ići u stečajni postupak. međutim, više detalja nije izneseno. 

VEZANI TEKSTBebek tvrdi da nema stečaja: Šta je Čović obećao radnicima Aluminija?

 

 

Policija formirala kordon da Dragan Čović može izaći iz zgrade HDZ-a u Mostaru. Radnici Aluminija mu opet skandirali "lopove, lopove"

Posted by Faktor.ba on Thursday, July 11, 2019

Policija je formirala kordon da Čović može izaći iz zgrade HDZ-a u Mostaru. Radnici Aluminija mu opet skandirali "lopove, lopove". Prilikom naguravanja mase i policije, došlo je i do incidenta. Neki od prisutnih su bacali staklene boce prema Čovićevom automobilu, a jedna žena je povrijeđena i odvezena vozilom Hitne pomoći. 

Dragan Čović se odvezao iz zgrade HDZ-a nešto prije 17 sati. Dok je prolazio u automobilu pored radnika Aluminija, neki od prisutnih su bacali boce prema automobilu. Jedna žena je povrijeđena
Posted by Faktor.ba on Thursday, July 11, 2019

Nakon što su staklene boce "zasule" Čovićevu kolonu, policija je privela neke od demonstranata. Grupa radnika Aluminija još je ispred HDZ-a, dok u krugu Kombinata traje sastanak Čovića i predstavnika sindikata ove kompanije. 

 

 

Policija je privela neke od demonstranata u Mostaru nakon što su staklene boce "letjele" prema automobilu Dragana Čovića kom je odlazio iz centrale HDZ-a

Posted by Faktor.ba on Thursday, July 11, 2019

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.