open-navfaktor-logo
search
Praznici
Popunjeno 90 posto smještajnog kapaciteta za Novu godinu u Sarajevu
Dva noćenja za dvije osobe na Bookingu mogu se pronaći po najnižoj cijeni od 55 KM, a oni koji vole luksuz izdvojit će 2.093 KM za najskuplji smještaj u Sarajevu
23.12.2019. u 11:41
get url
text

Prema informacijama sa internet stranice za online rezervacije smještaja Booking.com, smještani kapaciteti za Novu godinu u Sarajevu su 90 posto popunjeni. 

Ovo se odnosi na noćenja od 31. decembra do 2. januara, a najniža cijena smještaja za taj period je, kako se navodi na stranici, 27 KM po osobi za jedno noćenje. 

Dva noćenja za dvije osobe na Bookingu mogu se pronaći po najnižoj cijeni od 55 KM, a oni koji vole luksuz izdvojit će 2.093 KM za najskuplji smještaj u Sarajevu.

Brojne građane i turiste u glavnom gradu Bosne i Hercegovine u Novu 2020. godinu koncertom na Trgu BiH uvest će Željko Joksimović.

Dan poslije, 1. januara 2020. godine, Sarajlije i gosti ovog grada uživat će uz kultni bend Zabranjeno pušenje, a koncert će biti održan ispred Vječne vatre u Titovoj ulici.

Između ostalog, noć uoči dočeka Nove godine ispred Vječne vatre bit će upriličen koncert klasične muzike.

Grad Sarajevo na čelu sa gradonačelnikom Abdulahom Skakom, uz učešće viših nivoa vlasti i turističkih zajednica, već tradicionalno organiziraju manifestaciju - "Sarajevo-novogodišnji centar regije". 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.