open-navfaktor-logo
search
Na Trgu slobode
Poznato ko će u Tuzli svirati na dočeku Nove godine
Javni doček Nove godine bit će organiziran na Trgu slobode u Tuzli, a u novu 2024. godinu prisutne će uvesti Bajaga i Instruktori, potvrđeno je danas iz gradske Turističke zajednice, koja zajedno s Gradskom upravom organizira doček.
09.10.2023. u 13:53
get url
text

- Sigurni smo da će uz Bajagu tuzlanski doček Nove godine ponovo biti jedan od najposjećenijih u BiH. Tuzla i ove jeseni obiluje kulturnim i zabavnim sadržajima, a paralelno se radi na pripremi i realizaciji niza aktivnosti koje će nas uvesti u atmosferu radovanja zimskim praznicima. Na taj način osiguravamo da posjetioci našeg grada tokom cijele godine imaju priliku uživati u atraktivnim i raznolikim programima za sve uzraste - navode iz gradske Turističke zajednice.

I ovoga puta, dodaju iz Turističke zajednice, bit će održana tradicionalna manifestacija "Zima u Tuzli", koja u decembarskim i januarskim danima ukrasi Tuzlu sa brojnim sadržajima, kućicama na Trgu slobode, prazničnim dekorom širom grada, zabavno-muzičkim programom i animacijama za djecu, a Klizalište "Panonika" će i ove godine učiniti da Tuzla bude grad prepoznatljiv po kvalitetnoj ponudi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.