open-navfaktor-logo
search
Cijene smještaja
Predsjednički apartman: Jedno noćenje u hotelu u Sarajevu 20.000 KM
Smještaj u većini boljih hotela u gradovima Bosne i Hercegovine košta od 130 do 290 maraka, ali postoje luksuzni hoteli koji nude noćenje po cijeni od nevjerovatnih 20.000 KM.
14.06.2022. u 22:39
get url
text

Ovu vrtoglavu cifru trebate iskeširati ako želite odsjesti u predsjedničkom apartmanu hotela Swissotel u Sarajevu.

Sami ili sa još jednom osobom, za jednu noć u ovom apartmanu, treba da izdvojite od 5.000 do 20.000 KM, stoji u cjenovniku spomenutog hotela. Najjeftiniji krevet u standarnoj sobi za jednu osobu u ovom objektu košta 175 KM. Cijene ostalih soba, u zavisnosti od kategorije i broja korisnika, kreću se od 230 pa do čak 2.800 KM.

Sarajevo znatno skuplje od Banje Luke i Mostara

Luksuzni hotel Europa u Sarajevu na Bookingu nudi smještaj u jednokrevetnoj sobi po cijeni od 260 do 290 KM.

Hotel Bristol u Sarajevu 

U sarajevskom hotelu Bristol su rekli da jednokrevetna soba za jednu osobu košta 187 KM, dok u hotelu President kažu da je u narednih mjesec dana cijena jednog noćenja 220 KM.

Sa uključenom boravišnom taksom i doručkom za 156 maraka možete prenoćiti u poznatom sarajevskom hotelu Holliday.

Ukoliko se nađete u Mostaru, i u ovom gradu na raspolaganju vam je predsjednički apartman. Naime, u hotelu Mepas predsjednički apartman košta 1.800 KM.

Za klasičnu sobu u ovom hotelu potrebno je izdvojiti 129 KM. Cijena takozvane superior sobe je 149 KM, dok je za apartman potrebno izvojiti 209 KM.

U hotelu Mostar sobu možete pronaći za 95 KM, a ukoliko želite predsjednički apartman, onda vam je potrebno 569 KM za jednu noć.

Hotel Courtyard by Marriott u Banjoj Luci 

Ukoliko ste došli u Banju Luku i želite odsjesti u jedinom svjetski brendiranom hotelu Courtyard by Marriott, za standardnu sobu trebate izdvojiti 240 KM.

Odlučite li prenoćiti u hotelu Integra za jednu noć u standardoj sobi, trebate platiti najmanje 130 KM. Za jednokrevetnu sobu u banjalučkom hotelu Moskva trebate platiti 79 KM, pokazuju podaci sa Bookinga.

Ako vam je potrebna dvokrevetna soba sa bračnim krevetom, onda u banjalučkom hotelu Jelena takav smještaj trebate platiti 113 KM.

Po toj cijeni Zepter Hotel Palace u Banjoj Luci nudi smještaj u jednokrevetnoj sobi. Dvokrevetna soba u ovom hotelu košta 144 KM, dok je za poluapartman potrebno izdvojiti 224 KM, navodi se na web stranici hotela.

Planine i more

Poželite li uživati na Jahorini, onda za smještaj u jednokrevetnoj sobi hotela Termag treba da izdvojite 145 KM. U hotelu Lavina, također na Jahorini, isti aranžman košta 175 KM.

Ako se nađete na jugu i odlučite se za konak u Trebinju, noćenje u hotelu Platani u jednokreventnoj sobi za jednu noć trebate platiti 106 maraka. Ipak, u nekim hotelima u gradu Sunca smještaj možete pronaći i po cijeni ispod 100 KM.

Tako naprimjer u SL Industry Hotelu smještaj za jednu osobu sa doručkom košta 65 KM, dok je u trebinjskom hotelu Nar cijena noćenja 94 KM. Oni koji se odluče posjetiti jedini domaći grad na moru, a žele odsjesti u Grand Hotelu Neum do 24. juna noćenje u jednokrevetnoj sobi košta od 172 KM.

U neumskom hotelu Sunce kažu da jednokrevetna soba do 17. juna ove godine košta 135 KM, a kada krene ljetna sezona, cijena raste na 165 KM, piše Capital.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.