open-navfaktor-logo
search
Svečano
Promovirano 367 diplomanata Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru
Svečana promocija i dodjela diploma studentima koji su završili studij na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (SUM) održana je u petak u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.
01.12.2023. u 15:21
get url
text

Promovirano je 367 diplomanata, od kojih je 211 sa dodiplomskog studija i 156 magistara struke.

Prorektorica za međunarodnu saradnju Sveučilišta u Mostaru Sanja Bijakšić kazala je kako put do diplome nije uvijek lagan te da su diplomanti jednu dionicu svoga puta okončali.

- Pred vama su danas novi izazovi, nove zadaće, nova istraživanja. Kada se nađete na tržištu rada, iskoristite znanje koje ste stekli, ono je izvor velike moći. Znajte da put pred vama neće uvijek biti lagan i neće biti bez prepreka, no trebate ići naprijed bez zaustavljanja. To je put kojem kraj nije vidljiv, ali su izazovi i ljepota uspjeha neponovljivi - rekla je Bijakšić.

Dekan Filozofskog fakulteta Dražen Barbarić rekao je kako obrazovni proces kojeg su diplomanti okončali nije bio nimalo jednostavan te da se nada kako im je Fakultet bio vjerodostojan partner.

- Vi ste najbolje upućeni koliko ste energije i truda ulagali u svoje fakultetsko obrazovanje. Ne bojte se života, budite hrabri. Ne zaboravite kako svaka generacija u sebi nosi impuls promjene, novoga i boljega, iskoristite taj impuls u svim onim sferama kojima ćete se baviti i unutar kojih ćete djelovati - poručio je dekan Barbarić i dodao kako su im vrata Fakulteta uvijek otvorena, saopćeno je s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.