open-navfaktor-logo
search
Podrška
Putem aplikacije Glovo možete donirati za žrtve zemljotresa u Turskoj i Siriji
Glovo se pridružuje podršci žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji, te razvija posebno partnerstvo sa nevladinom organizacijom Pomozi.ba za podršku humanitarnim akcijama u ove dvije zemlje.
14.02.2023. u 09:32
get url
text

Višekategorijska platforma Glovo koja omogućava pristup širokom spektru proizvoda, kreirala je poseban dio u aplikaciji gdje korisnici mogu donirati žrtvama zemljotresa u Turskoj i Siriji.

- Jedna od vrijednosti koju smo duboko ukorijenili u našoj Glovo kulturi je briga, briga za sve oko nas, briga za planetu i našu zajednicu. Zemljotresi u Turskoj i Siriji izazvali su ogromnu štetu, teško zamislivu, ali mi možemo biti od pomoći. Udružili smo se sa Pomozi.ba i u našoj aplikaciji omogućili dio za donacije kako bi zajedno pomogli žrtvama u Turskoj i Siriji. Donacije idu, u potpunosti na Pomozi.ba - rekao je Ivan Laketa, generalni direktor Glovo BiH.

Kako bi pružili podršku osobama nastradalim u zemljotresima, korisnici Glova mogu otići na dio "Doniraj Turskoj i Siriji", odabrati iznos koji žele donirati Pomozi.ba, a sredstva prikupljena ovim putem u potpunosti će biti usmjerena organizaciji.

Organizacija Pomozi.ba zvanično je registrovana u Turskoj, pa će putem njihove kancelarije, u saradnji sa turskim organizacijama, dostavljati pomoć najugroženijim dijelovima Turske i Sirije, koja je u tom trenutku najpotrebnija.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.