open-navfaktor-logo
search
SBB
Radončić demantovao nagađanja o imenima ministara u Vladi KS
Predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić na svom Instagram profilu komentarisao je spekulacije o kandidatima za ministarske pozicije u Vladi Kantona Sarajevo koje su pripale ovoj stranci.
30.01.2020. u 21:45
get url
text

- Već danima čitam spekulacije o tome ko će tobože biti ministar u Vladi Kantona Sarajevo i kako se navodno spremaju rokade već dogovorenih resora. Pogrešna i netačna priča. Osim gospode Maria Nenadića i Ismira Juske, koji jesu kadrovski fiks, a to je podržalo i Predsjedništvo SBB-a, sve ostalo je čisto gatanje. Ko će biti kandidati za ministara obrazovanja ili ko će voditi Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice, opet će odlučiti Predsjedništvo SBB-a i Kadrovska komisija. I, sasvim izvjesno, to nisu imena sa kojima se igraju pojedini portali. Jer, to trebaju biti nova lica i mladi ljudi, ali stari članovi SBB-a. A takvih nema među onima što ih kadrovski "imenuju" pojedini mediji -  napisao je Radončić.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KADROVSKE ŠPEKULACIJE Već danima čitam špekulacije o tome ko će tobože biti ministar u Vladi Kantona Sarajevo i kako se navodno spremaju rokade već dogovorenih resora. Pogrešna i netačna priča. Osim gospode Maria Nenadića i Ismira Juske, koji jesu kadrovski fiks, a to je podržalo i Predsjedništvo SBB-a, sve ostalo je čisto gatanje. Ko će biti kandidati za ministara obrazovanja ili ko ce voditi Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice, opet će odlučiti Predsjedništvo SBB-a i Kadrovska komisija. I, sasvim izvjesno, to nisu imena sa kojima se igraju pojedini portali. Jer, to trebaju biti nova lica i mladi ljudi, ali stari članovi SBB-a. A takvih nema među onima što ih kadrovski “imenuju” pojedini mediji. #SBB

Objavu dijeli Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.