open-navfaktor-logo
search
Ministar sigurnosti
Radončić o "državnoj tajni": Džaferović i Komšić znaju sve o mom razgovoru sa Dodikom
Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić oglasio se danas na svom Instagram profilu o sastanku koji je u Banjoj Luci imao sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom. 
08.03.2020. u 15:48
get url
text

- Vidim da pojedini mediji potpuno nepotrebno lamentiraju o tome zašto i kako članovi Predsjedništva BiH, gospoda Šefik Džaferović i Željko Komšić navodno nisu upoznati sa “državnom tajnom” koja je bila jedna od tema mog sastanka sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom. Bosna i Hercegovina je u tom smislu mnogo uređenija država nego što neki misle. Naravno da, oficijelnim linijama informiranja vrha države, sva tri člana Predsjedništva BiH znaju o čemu se radi. Razumijem novinarsku znatiželju, ali “teorijama zavjere” o navodnom doziranju informacijama pojedinih članova Predsjedništva BiH nema mjesta - poručio je Radončić. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DŽAFEROVIĆ I KOMŠIĆ SU POTPUNO INFORMIRANI Vidim da pojedini mediji potpuno nepotrebno lamentiraju o tome zašto i kako članovi Predsjedništva BiH, gospoda Šefik Džaferović i Željko Komšić navodno nisu upoznati sa “državnom tajnom” koja je bila jedna od tema mog sastanka sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom. Bosna i Hercegovina je u tom smislu mnogo uređenija država nego što neki misle. Naravno da, oficijelnim linijama informiranja vrha države, sva tri člana Predsjedništva BiH znaju o čemu se radi. Razumijem novinarsku znatiželju, ali “teorijama zavjere” o navodnom doziranju informacijama pojedinih članova Predsjedništva BiH nema mjesta.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.