open-navfaktor-logo
search
Lider SDS-a
Šarović: Neodgovornom politikom vlast izložila Republiku Srpsku opasnosti
U izolaciju treba da idu oni koji su odgovorni za ovu političku situaciju, a ne da ispašta cijeli jedan narod i građani Republike Srpske. U pokušaju da prikriju kriminal, korupciju i brojne afere i da zavaraju narod pričom o tobožnjem vraćanju nadležnosti, doveli su do ovakvog mogućeg raspleta, istakao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, komentarišući izjave predsjednice Evropske Komisije Ursule von der Leyen da će Srpska snositi posljedice Dodikove politike.
29.01.2022. u 17:41
get url
text

Šarović u saopćenju za javnost,  ističe da je neodgovornom politikom i sebičnim ponašanjem vlast u Republici Srpskoj narod izložila veoma opasnoj situaciji.

- Mi smo svo vrijeme upozoravali da može doći do ovoga, a to bi značilo slom ekonomskog sistema. Umjesto da su se urazumili oni su pokušavali da se pokažu kao neki heroji koji spašavaju Republiku Srpsku, a u stvari su je gurali prema ovakvom mogućem ishodu koji bi mogao da znači izolaciju  – poručio je Šarović.

Šarović kaže da je od početka znao  da im je namjera neiskrena i da je to samo pokušaj skretanja pažnje sa njihovog ogromnog stepena kriminala i korupcije.

- Vlast koja je neodgovorna i koja pljačka i krade od svoga naroda u vrijeme pandemije mora što prije da ode kako bi se nastavio normalan život. Republici Srpskoj treba vlast koja će upravo da radi suprotno od ove vlasti, koja je sposobna da vodi ovaj narod ka ekonomskom prosperitetu i boljem životu što je jedan od glavnih ciljeva politike Srpske demokratske stranke – zaključio je Šarović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.