open-navfaktor-logo
search
Predsjednik SDS-a
Šarović: Poruke Ujedinjene Srpske Dodikova strategija za ateriranje
Dodikove obmane polako se bliže kraju. Sa jedne strane njegove navodne velike najave, a u u stvari velike manipulacije, postaju sve više ogoljene dok se on istovremeno svaki dan najviše bavi strategijama za što bezbolnije ateriranje, prokomentarisao je Mirko Šarović izjave Milorada Dodika da će "biti fleksibilan" prema stavovima Ujedinjene Srpske koja je danas saopćila da nije za formiranje vojske, Uprave za indirektno oporezivanje i VSTV na nivou Republike Srpske.
30.01.2022. u 19:01
get url
text

VEZANI TEKST - Ujedinjena Srpska ne želi povlačenje RS-a iz Oružanih snaga BiH i UIO, Dodik najavio da će razgovarati o tome
 

- "Nisam ja htio nego me nagovorili", izgleda da je najnovija Dodikova taktika za vraćanje u institucije i zaboravljanje vraćanja vojske, indirektnih poreza i drugih nadležnosti Republici Srpskoj. Da nije tako već bismo imali bar najavljene akcione ili bilo kakve planove ili bilo šta konkretno. Naravno nemamo ništa osim medijske priče i to su znali svi koji su htjeli da znaju od samog početka – kazao je Šarović.

Konkretno imamo jedino, ističe Šarović, SNSD-ovo povećanja budžeta za BiH institucije koje navodno hoće da ukinu

- Konkretno, u realnosti imamo samo nametnute krize, tenzije, poskupljenja, prijetnje izolacijama, pustošenje Republike Srpske... – sugerisao je predsjednik SDS-a i dodao:

- Svi znaju da Dodikove satelitske partije djeluju isključivo po njegovom nalogu tako da je ovo ipak suviše jasna taktika. Za nekoga od ko godinama opstaje na manipulacijama ovo je ipak suviše providno - zaključuje Šarović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.