open-navfaktor-logo
search
Incident u Trebinju
Savjetnik Milorada Dodika potegao pištolj na Momčila Mandića?
Branislav Okuka, savjetnik Milorada Dodika, danas je izazvao krupan incident u Trebinju, tako što je potegao pištolj na biznismena Momčila Mandića.
17.09.2023. u 15:54
get url
text

Kako BN saznaje, Okuka je potegao pištolj na Mandića kod hotela Central park u centru Trebinja. Intervenisala je i policija, koja je Okuku privela u stanicu.

Prema saznanjima BNTV-a, u trebinjskoj policiji nalazi se Mandić, koji daje izjavu.

Okuka je jedan od glavnih savjetnika Milorada Dodika, a tokom rata je bio pripadnik policije RS-a. Njegovo ime se povezuje i sa Udruženjem "Čast otadžbine", a bio je povezan i sa jedinicom "Srpska čast".

Okuka je ranije bio zaposlen više od jednu deceniju u firmi Momčila Mandića, gdje je kako tvrde Mandići, dobio otkaz zbog "krađe goriva".

Portparolka Policijske uprave Trebinje Jovana Cvijetić kazala je da u vezi s ovim događajem ne mogu dati nikakve podatke, dok policijski službenici ne utvrde detalje i okolnosti.

Nakon toga, ona je kazala u izjavi BNTV, će vidjeti da li će i kako se oglasiti.

Trebinjska policija idala je saopćenje za javnost u kojem se navodi: 

- Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su 17. septembra 2023. godine, lišili slobode lice inicijala S.L. u Trebinju za kojim je bila raspisana Centralna potjernica.

Lice je lišeno slobode prilikom intervencije policijskih službenika tokom verbalnog sukoba između lica inicijala B.O. i M.M. na raskrsnici ulica Kralja Petra I Oslobodioca i Cara Lazara.

Policijski službenici su saslušali lica inicijala B.O. i M.M. kao i lice inicijala S.L. koje je bilo u pratnji lica inicijala M.M.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju koji se izjasnio da u nema elemenata krivičnog djela. U toku je dalji rad po događaju. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.