open-navfaktor-logo
search
Predizborne aktivnosti
SDA kandidat za gradonačelnika Bihaća, Hamdija Abdić posjetio Ljutočku dolinu
U sklopu redovnih predizbornih aktivnosti naš kandidat za gradonačelnika Hamdija Abdić posjetio je Ljutočku dolinu, saopćili su iz Gradskog odbora Stranke demokratske akcije Bihać. 
28.01.2023. u 10:50
get url
text

- Sve što smo radili i uradili u našoj Dolini uradili smo zahvaljujući SDA i aktivistima, izabranim zvaničnicima i funkcionerima koji dolaze upravo iz SDA, od mjesnog ogranka, mjesne zajednice pa sve do vrha države. Ovo je jedno od rijetkih mjesta koja je posjećivao i predsjednik države, i to u dva navrata i mi to ne zaboravljamo - istakli su mnogobrojni prisutni iz ove dvije MZ. 

Hamdija Abdić se zahvalio na snažnoj podršci koja se u herojskoj Ljutočkoj dolini istinski osjeti. 

Hamdija Abdić je razgovarao i sa građanima Pokoja, Čavkića, Velikog i Malog Luga. Veliki broj mještana ovih naselja je došao da zajedno s kandidatom Hamdijom Abdićem razgovaraju o problemima koji ih muče. Istakli su da nisu zadovoljni odnosom Grada prema njihovim mjestima i da su proteklih 5-6 godina bili potpuno zapostavljeni.

- Poznajem naš Grad u dušu, poznajem svaku njegovu mahalu pa, naravno, znam i probleme koji opterećuju vas mještane. Budite sigurni da ću oživjeti Bihać i svaku njegovu mahalu. Budite sigurni da ćete u meni kao gradonačelniku imati osobu koja će vam biti na raspolaganju u svako doba dana za svaki vaš problem. Sa svojim timom ću pokazati kako se radi. Iskreno da vam kažem, jedva čekam 6. februar da odmah krenemo u akciju - poručio je Hamdija Abdić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.