open-navfaktor-logo
search
"Motaj kablove"
Skandalozan predizborni spot Stevandićeve "Ujedinjene Srpske": Ujedinjeni protiv Albanaca, Hrvata i Bošnjaka?!
Predizborni spot koji je danas predstavila stranka "Ujedinjena Srpska" izazvala je mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.
20.09.2020. u 11:11
get url
text

- Ovo je videoprikaz deklaracije koja je usvojena na video skupštini Ujedinjene Srpske, a koja govori o potrebi neophodnog jedinstva u Republici Srpskoj o vitalnim pitanjima - naveli su iz Ujedinjene Srpske.

A neophodno jedinstvo, ako je suditi po njihovom predizbornom spotu, podrazumijeva Republiku Srpsku bez Albanaca, Hrvata i Bošnjaka.

Nimalo simpatičan videouradak počinje tako što se negdje u nekoj zamišljenoj kafani Albanac, Hrvat i Bošnjak, "hvale šta su uradili Srbima", a sve "začinjeno" stereotipnim i prenaglašenim naglaskom aktera.

Potom se pojavljuje figura koja predstavlja Srbina, koji lupa šakom o sto i prijeteći kažiprstom poručuje Albancu, Hrvatu i Bošnjaku "da su se prevarili, jer je Republika Srpska sad ujedinjena".

"Mrski neprijatelji" Republike Srpske brže - bolje bježe iz kafane, a na kraju spota, kao šlag na tortu pojavljuje se i Nenad Stevandić, koji poručuje: "Republika Srpska je ujedinjena. I uvijek će biti ujedinjena. To je naša obaveza”.

Ovaj skandalozni spot na društvenooj mreži Twitter izazvao je pravu lavinu, uglavnom negativnih komentara.

"Dobro pobjegoše pa ih Stevandić nije potrpao u crveni kombi", "Motaj kablove, pakuj vojsku s Manjače, gotovo je, Srpska je ujedinjena", "Je li ovo Stevandić sam smislio ili mu je neko pomogao?", samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici ove društvene mreže.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.