open-navfaktor-logo
search
Sa dugogodišnjom djevojkom
Skromno, u krugu porodice: Oženio se Haris Zahiragić
Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine Haris Zahiragić obznanio je večeras da je 1. marta stupio u bračne vode sa dugogodišnjom djevojkom.
20.03.2023. u 20:45
get url
text

Naime, Zahiragić se, gostujući na TVSA, dotakao i privatnog života.

- Bilo je nekih oscilacija, kao i u svakoj vezi koja dugo traje. Kada čovek nađe nekog s kim može, s kim se slaže, onda to puno lakše ide. Išli smo zajedno i u srednju školu i na fakultet - naveo je on te istakao kako je siguran da je donio pravu odluku.

 - Bilo je to skromno u krugu porodice i nekoliko prijatelja, mislim da je tako bolje, da je za nas političare dobro zadržati dio privatnosti za sebe - naveo je.

Zahiragić je govorio i o formiranju nove Vlade KS na sjednici Skupštine zakazanoj za 24. mart te o svojim inicijativama.

- Imat ću nekoliko inicijativa. Nažalost, ova parlamentarna većina je takva da nikada ne možete znati šta očekivati od njih. Nekada premjeste te inicijative na zadnju tačku, pa onda ne dobijemo odgovore na njih… Ja svaki dan radim svoj posao. Svaki dan sam sa građanima - kazao je.

Naveo je da će se tokom narednog perioda njegove inicijative zasnivati na najbanalnijim problemima.

- Pošto sam u visokoj politici toliko razočaran u aktuelnu vlast na državnom nivou, u izjavu Elmedina Konakovića da će biti diplomata pa neće reći da li je bila agresija Hrvatske na BiH. O tome ću sve manje govoriti jer oni dovoljno sami za sebe govore. Ja sve što kažem o toj temi možda ću pokvariti. Sami su protiv sebe najveći svjedoci. Tako da ću se ja baviti više ovim temama – zaključio je.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.