open-navfaktor-logo
search
Iz izbornih štabova
SNSD tvrdi da Milorad Dodik vodi, PDP već slavi pobjedu Jelene Trivić
Kandidat SNSD-a Željka Cvijanović za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine ubjedljivo vodi u odnosu na protivkandidata opozicije Mirka Šarovića (SDS).
02.10.2022. u 22:23
get url
text

Prema riječima portparola SNSD-a Radovana Kovačevića, prebrajno je oko 75 posto glasova i Željka Cvijanović ima oko 240.000 glasova, a Mirko Šarović oko 160.000 glasova.

Sa druge strane, u Izbornom štabu SNSD-a tvrde da su prebrojali 27 posto glasova za predsjednika Republike Srpske i da Milorad Dodik ima oko 56, a Jelena Trivić oko 44 posto glasova.

U PDP-u međutim, već slave pobjedu Trivić, tvrdeći da ona vodi sa 14.000 glasova prednosti u odnosu na Dodika. Prostorijama PDP-a odjekuje pjesma "O Jelo, Jeleno".

Komentarišući izjave lidera PDP-a Branislava Borenovića o prednosti Jelene Trivić, portparol SNSD-a Radovan Kovačević je rekao da je Borenović "nekulturan, neozbiljan i da se SNSD neće tako ponašati".

- Okupio je tužni skup i glumi da je veseo. Mi ćemo biti ozbiljni i odgovorni prema građanima RS-a. Čitaju samo podatke koji im odgovaraju ili koji su paušalni - kazao je Kovačević.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.