open-navfaktor-logo
search
Rasprava u NSRS-u
Stanivuković i Mazalica o dešavanjima u izbornoj noći: "Dodik ti je lupao čvoke"; "Nisam ga te noći ni vidio"
Tokom današnje rasprave u NSRS-u o prijedlogu budžeta za 2021. godinu, došlo je do verbalnog "okršaja" zastupnika Draška Stanivukovića (PDP) i Srđana Mazalice (SNSD).
17.12.2020. u 12:42
get url
text

Stanivuković je izjavio da je tokom izborne noći, zbog gubitka Banje Luke, Milorad Dodik u Glavnom izbornom štabu "lupao čvoke", precizirajući da je to uradio zastupniku Mazalici.

- Slatko sam se nasmijao. Mene otac rođeni nikada nije tukao i neće me niko tući. Što se tiče tih laži iz kanalizacije koje spominjete, tu večer u izbornoj noći Dodika ni vidio nisam. Bio sam posmatrač na izbornom mjestu - kazao je Mazalica.

U raspravu se uključio i ministar Srđan Rajčević (SNSD).

- Nemam namjeru da se valjam sa vama u medijskoj kanalizaciji i potpunom idiotluku. Ali imam namjeru da vidim kako ćete obavljati funkciju gradonačelnika najvećeg grada u RS-u - kazao je Rajčević.

Stanivuković im je zatim odgovorio:

- Sumnjali ste i u moju pobjedu, pa ja pobijedih. Mislim da vam se vidi jedna čvoruga, a Mazalici još lakše. Vi ste svoj posao šefa Izborg štaba Banja Luka katastrofalno uradili, pa ste izgubili - odgovorio je Stanivuković Rajčeviću.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.