open-navfaktor-logo
search
Gradonačelnik Banje Luke
Stanivuković napravio cirkus: Uveo građane u zgradu Gradske uprave, izviždan SNSD-ov Ljubo Ninković
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković pozvao je danas građane i zaposlene u Gradskoj upravi na proteste zbog, kako je rekao, nerada skupštinske većine, a tokom sjednice uveo ih je u zgradu. Stanivuković je kazao da je danas donio odluku da odbornici Skupštine grada Banja Luka neće dobijati plaće zbog, kako je rekao, stanja u kojem se nalazi grad.
27.06.2023. u 14:12
get url
text

Kako piše banjaluka.net, oni su se okupili ispred njegovih kancelarija, a kako je rekao, to su sada "njihove kancelarije". U trenutku kada je prolazio predsjednik Skupštine grada Ljubo Ninković, čuli su se jaki zvižduci i skandiranje građana.

- Predsjednik Skupštine Ljubo Ninković neće imati plaću, a ni njegov kabinet neće biti ovdje. On ne radi i neće biti u ovoj zgradi.

Taj kabinet će biti vaš, iznijet ćemo njihovu fotelju, idemo svi zajedno - rekao je Stanivukovć na skupu građana ispred Skupštine grada, a na čijoj današnjoj sjednici treba da se raspravlja o stanju u "Akvani". Sjednica Skupštine Grada Banja Luka nije održana više od 80 dana, niti je poznato kada će se to desiti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banjaluka.net (@banjaluka_net)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.