open-navfaktor-logo
search
Nastavljeno prepucavanje
Stanivuković odgovorio Trivić: Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva
Nakon što je Jelena Trivić, kandidatkinja PDP-a za predsjednicu RS-a optužila svog stranačkog kolegu Draška Stanivukovića da je navijao i pomagao Miloradu Dodiku u krađi na izborima, oglasio se i Stanivuković poželjevši joj "sve najbolje od Boga".
12.11.2022. u 20:48
get url
text

- Jeleni Trivić od srca želim svu sreću u životu i svakom daljem političkom koraku. Zahvalan sam joj na svemu što smo zajedno prošli, svim pobjedama, a i izazovima kroz koje smo prolazili. U čast toga, ništa manje od najboljeg ne želim da kažem. Ako bi me politika ikada pokušala natjerati da tako ružno pričam i iznesem toliko laži o onima sa kojima sam rastao, sazrijevao i sve ovo prolazio, molio bih Boga da stanem, odustanem i napustim politiku. Ništa nije vrijedno tog spuštanja ispod ljudskog dostojanstva - napisao je Stanivuković na Facebooku.

Kazao je da politiku kao i život prate pobjede, ali i porazi.

VEZANI TEKST - Jelena Trivić "oplela" po stranačkom kolegi: Draško je Dodikov, u mom rušenju ima podršku dijela vrha PDP-a

- A naša snaga se mjeri po tome kako se ponašamo u tim različitim životnim amplitudama i niko od nas u životu neće biti amnestiran tih amplituda. Ja ću jedno pokušati – naučiti od nje da se nikada, ni prema kome ne postavim tako kao ona prema meni danas, onda kada se čini da stvari nisu ili dobre ili po mojoj volji. Svako dobro od Boga! - poručio je Stanivuković.

Jelena Trivić, koja je bila kandidat PDP-a za predsjednicu RS-a, reagirala je jutros na gostovanje stranačkog kolege Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke i predsjednika Gradskog odbora PDP-a u ovom gradu, u emisji na Face TV.

Između ostalog ga je optužila da radi po nalogu "stvarnog šefa" Milorada Dodika, lidera SNSD-a.

Ona je istakla da se "časno borila protiv dvije kriminalizovane imperije, Dodik i Stanivuković, koje su se nakon objave prije skoro godinu dana da ću ja biti kandidat za predsjednika brže-bolje udružile da me ruše".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.