open-navfaktor-logo
search
Fotografije sa Kozare
Svi se pitaju ko je dama, opozicija u RS-u najviše: Silvana ukrala pažnju SNSD-ovcima
U Spomen-području Mrakovica na Kozari jučer je održan veliki skup SNSD-a, kojem je prisustvovalo najviše rukovodstvo stranke, predvođeno predsjednikom stranke Miloradom Dodikom, te oko 20.000 članova, kako su javili mediji.
23.08.2021. u 10:54
get url
text

Međutim, jedna žena je privukla najviše pažnje. Ona se fotografisala sa više istaknutih članova SNSD-a i fotografije objavila na društvenim mrežama. 

Tako su poruke Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a, skoro pale u drugi plan dok se javnost pita ko je dama. 

Sudeći po njenim profilima na društvenim mrežama, riječ je o članici SNSD-a iz Prijedora Silvani Marić. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvana Marić (@silvana.maric.5)

Silvana je i ranije objavljivala fotografije sa istaknutim članovima ove stranke, pa i sa predsjednikom SNSD-a Miloradom Dodikom. Očito je njegov veliki fan. Na fotografiji iz 2018. godine, koja je vjerovatno nastala u ugostiteljskom objektu, Dodik u ruci - kakvog li iznenađenja - drži mikrofon. 

Silvana Marić (Popović), kako se predstavlja na društvenim mrežama, je navodno radnica Doma za stara lica u Prijedoru i jedna od najaktivnih SNSD-ovih zagovornica na terenu. 

Iz opozicionih stranaka sa sjedištem u entitetu RS su komentirali prisustvo ove žene na Kozari i njene fotografije sa istaknutim SNSD-ovcima. 

- Vlada je ionako puna sličnih mladih dama bez puno škole i obrazovanja, ali sa viškom silikona i plastike - bio je komentar opozicionog zastupnika u Narodnoj skupštini RS-a, Nebojše Vukanovića, na njegovom blogu. 

Članica SNSD-a čije su fotografije zapale za oko opozicionarima, odgovorila im je objavom na Facebooku. 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.