open-navfaktor-logo
search
Nakon četiri mjeseca
Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića preuzeto iz Komemorativnog centra Tuzla
Tijelo ubice Nermina Sulejmanovića u petak je preuzeto iz hladanjače Komemorativnog centra Tuzla, potvrdio je za Faktor Faruk Latifagić, direktor ove gradske firme iz Tuzle. Trostruki ubica iz Gradačca u Komemorativnom centru Tuzla nalazilo se od 11. avgusta, kada je počinio samoubistvo.
13.12.2023. u 13:00
get url
text

- Tijelo je preuzela pogrebna firma "Selamet" iz Gradačca, a s njim je bio i jedan od amidža Nermina Sulejmanovića - rekao je Latifagić.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović 11. avgusta ove godine na području Gradačca počinio je masakr, koji je rezultirao sa tri ubijene i tri ranjene osobe. On je svoju nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović pronašao u kući njene tetke, gdje je ranio njenog rođaka Nedima Pamukovića. Nakon toga Nizamu i njihovo dijete odveo je u jednu vikendicu u mjestu Šibovac, ženu je brutalno pretukao, usmrtio je hicem iz pištolja, a čin ubistva uživo je prenosio na društvenoj mreži Instagram.

Tijelo ubice u hladnjači je bilo gotovo puna četiri mjeseca, a nakon što su izmireni svi troškovi, preuzeto je u nadležnost firme iz Gradačca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.