open-navfaktor-logo
search
Zima u Tuzli
Trg slobode u centru grada: U nedjelju obilježavanje dječije Nove godine
U Tuzli će u nedjelju, na Trgu slobode u centru grada, biti organizirana tradicionalna proslava dječije Nove godine, potvrđeno je iz gradske Turističke zajednice.
24.12.2021. u 13:51
get url
text
Dječija Nova godina u Tuzli

- Dječija Nova godina će sigurno biti najbolja zabava u gradu za naše mališane, koji će se družiti sa Mašom, Medom i klaunom Mikijem. Dok čekamo "motomrazove" sa slatkišima plešemo i zabavljamo se sa Kids DJ zvijezdom uz najljepše dječije pjesme - saopćeno je iz Turističke zajednice Tuzle.

Proslava dječije Nova godina tradiocionalne se obilježava u Tuzli duži niz godina, s izuzetkom prethodne, koju je poremetila pandemija koronavirusa.

Ove godine manifestacija se događa u sklopu "Zime u Tuzli", tokom koje su na Trgu slobode svakog vikenda organizirani koncerti lokalnih bendova, u ambijentu drvenih kućica u kojima se nalaze ugostiteli i obrtnici.

- U petak nas zabavlja TNT Band, u subotu će se publici predstaviti Salt City Band, a u nedjelju će nas ugrijati DJ Goran Emkić. Svi nastupi muzičara ovog vikenda počinju u 20 sati - navode iz Turističke zajednice.

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.