open-navfaktor-logo
search
Pomoć ljudima
U subotu prvi ovogodišnji humanitarni bazar Udruženja Pomozi.ba
Udruženje Pomozi.ba u subotu, 21. januara u Sarajevu organizuje prvi ovogodišnji Humanitarni bazar u svojim prostorijama.  
20.01.2023. u 11:20
get url
text

Na bazaru će biti izložene polovna i nova odjeća, obuća, posuđe, kućanski aparati, knjige, igračke... Cijene će biti simbolične kako bi svi posjetioci mogli kupiti nešto za sebe i drage ljude, a osim kupovine pomoći mogu i donacijom stvari koje se mogu koristiti za naredne prodajne bazare.

- Cilj je da prikupimo sredstva za pomoć ljudima koji žive na rubu siromaštva, ali i animiramo ljude da urade nešto korisno i dobro. Ukoliko imate nešto što vam kući samo skuplja prašinu i zauzima prostor, donesite na bazar, jer će se baš to možda nekome drugom svidjeti i poslužiti mu. Sav prihod od prodaje na bazaru namijenjen je našim oboljelim i socijalno ugroženim korisnicima – navode iz Pomozi.ba.

Uposlenici Udruženja će i tokom ovog bazara imati podršku mladih volontera. Humanitarni bazar će biti održan u prostorijama Udruženja na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, od 10 do 17 sati.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.