open-navfaktor-logo
search
Najavio
Vlado Đajić snima podcaste u UKC-u RS-a: Dokaz da pratimo svjetske trendove
Direktor Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić najavio je kako će u ovoj zdravstvenoj ustanovi snimati podcaste.
16.02.2024. u 15:50
get url
text

- Sve što radimo u našem UKC-u Republike Srpske radimo punim srcem, uvijek spremni na nove izazove, nova znanja i vještine. Otkako sam na čelu najveće zdravstvene ustanove u Republici Srpskoj, moji prioriteti se nisu mijenjali - unapređenje postojećih usluga i uvođenje novih, edukacija ljekara i medicinskog osoblja, modernizacija opreme i biti rame uz rame u regionu i svijetu po kvaliteti usluga koje pružamo našim pacijentima. Na tim prioritetima sam istrajan i u tome itekako uspijevamo - navodi on.

Kako kaže, uspijevaju jer vole svoj posao, jer su požrtvovani, maksimalno posvećeni svakom našem pacijentu, edukacijama koje im pomažu da budu najbolji, najstručniji.

- Sve što sam postigao kao generalni direktor UKC Republike Srpske rezultat je mukotrpnog i posvećenog rada ne samo mene, nego prvenstveno mojih saradnika, vrijednih koleginica i kolega, bez čije pomoći ne bismo bili konkurentni i onim najboljim u svijetu.

Naš klinički centar se itekako ima čime da pohvali. Biti prvi, biti dobar, najbolji, nosi breme koje ponosno nosimo. Zato, dragi građani Banje Lluke i Republike Srpske, ponosno najavljujem naš podcast, još jedan način komuniciranja putem kojeg ćete biti u prilici da upoznate naše zaposlene, naše saradnike širom svijeta, projekte na kojima vrijedno radimo i planove koji nas očekuju u budućnosti - najavkjuje Đajić na Facebooku.

Podcast UKC Republike Srpske je prvi ovakve vrste na našem području, dodaje on, ali i u zemljama regiona, i "još jedan je od dokaza da pratimo svjetske trendove na samo u medicini, nego i načinu komuniciranja prema svima vama, našim dragim građanima i pacijentima zbog kojih postojimo".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.