open-navfaktor-logo
search
Neslaganja
Vreto o dešavanjima unutar Kluba Naše stranke u KS i odlasku Marjanovića
Još se vode unutarstranačke rasprave po tom pitanju i zakazane su sjednice, pa bih sva neslaganja ostavio za sjednicu, kazao je Vreto
28.11.2019. u 11:47
get url
text

Elvis Vreto, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, za Faktor je kazao da nema namjeru da napusti Klub Naše stranke u Skupštini KS, te je prokomentarisao napuštanje Kluba Naše stranke kolege zastupnika Damira Marjanovića.

- Nisam donio takvu odluku, a kolega Damir Marjanović je tu odluku donio kako jeste. Imali smo odličnu saradnju u Klubu, mislim da ta saradnja neće prestati činom napuštanja. Žao mi je i mislim da se ovo nije smjelo desiti, ali nažalost za takve stvari je odgovorno rukovodstvo koje vodi trenutno politiku Naše stranke i on je vjerovatno par puta to izjavljivao. Najbolje je da njega za to kontaktirate – kazao je Vreto.

Vreto ističe kako nema zamjerki na rad sa zastupnikom Marjanovićem.

- Štaviše, podsticao nas je sve kada je u pitanju obrazovanje, oblast koju on izvrsno poznaje i za koju je stručnjak. Nadam se da ćemo neke procese koji su započeti i nastaviti – ističe Vreto.

Vreto nije želio ulaziti u detalje i komentarisati da li postoji neslaganje sa vrhom stranke.

-Još se vode unutarstranačke rasprave po tom pitanju i zakazane su sjednice, pa bih sva neslaganja ostavio za sjednicu – kazao je Vreto.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.