open-navfaktor-logo
search
Šta je istina
Vukanović: Dodik snimao vilicu, karijes ili Lukačeva pesnica? Gorica Dodik: Snimi glavu!
O navodnom fizičkom obračunu Milorada Dodika, predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine i šefa SNSD-a, sa ministrom unutrašnjih poslova RS-a Draganom Lukačem, priča se po kuloarima, a zastupnik u entitetskom parlamentu RS-a Nebojša Vukanović takve tvrdnje iznosi na svom blogu. Akteri navodne tuče se nisu oglašavali po tom pitanju, ali jeste Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika. 
19.07.2021. u 09:20
get url
text

- Mnogi su u čudu i ne mogu da vjeruju da je nedavno u zgradi SNSD-a na Rosuljama došlo do fizičkog sukoba između ministra Lukača i Dodika, i da je tinjajući sukob i netrpeljivost eskalirao do vrhunca. Vijest sam primio sa dozom rezerve i opreza prije nekoliko dana, ali nakon što sam dobio potvrde i slične informacije iz više različitih i nepovezanih izvora, odlučio sam objaviti vijest o incidentu u sjedištu SNSD-a na Rosuljama - objavio je Vukanović. 

Iz Banje Luke mi stižu nove informacije, piše Vukanović, i tvrdi da su od pouzdanih i ozbiljnih ljudi. Informacije, kako navodi, kažu da je prije nekoliko dana Dodik snimao vilicu u jednoj zdravstvenoj ustanovi koja se nalazi u blizini Investiciono-razvojne banke Republike Srpske.

- Da li je u pitanju karijes ili pesnica ministra Lukača vjerovatno će se saznati nakon pada režima i otvaranja Pandorinih kutija - piše Vukanović

VEZANI TEKST - Sukob Dodika i Lukača, Vukanović tvrdi da su se potukli

Gorica Dodik, kćerka i neformalni portparol na društvenim mrežama šefa SNSD-a, pak tvrdi da to nije tačno. 

- Da se ovo laprdalo ne bi više brinuo, evo mu informacija iz prve ruke. Milorad Dodik je snimao vilicu jer ima intervenciju na desnima i morao je prije operacije da ima snimak. Tebi toplo preporucujem da uradis snimak glave!

Kada se desi povreda vilice, to se snima CT-om ili magnetnom rezonancom u Kliničkom centru, ne ide se tamo gdje se snimaju zubi. Ubuduće prije puštanja laži u promet, mali gospodin treba da se raspita, da ne ispada veća budala nego sto je inače - napisala je "prva kćerka" na Twitteru. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.