open-navfaktor-logo
search
Prepucavanja
Vukanović nazvao Mijatovića saradnikom BIA-e i pozvao ga na TV duel, ubrzo stigao odgovor
Nebojša Vukanović je gostujući na N1 optužio ministra ministra razvoja, poduzetništva i obrta FBiH Vojina Mijatovića (SDP) da je pod kontrolom obavještajnih službi, konkretno srbijanske BIA-e.
25.05.2023. u 08:48
get url
text

Kazao je kako je on patriota i da su ga zvali "bakirovac" i poturica, a da mu je nakon toga, na ispruženu ruku Mijatović prijetio i rekao da će mu se osvetiti. 

- Mijatović je agent državne sigurnosti i ona ga kontroliše i svaka čast BIA-a na tome da kontroliše drugog čovjeka Federacije BiH. To je činjenica, nek me tuži i neka napravi duel na tv ako smije. Kandidovao se za člana Predsjedništva da bi pljuvao prema meni, pa onda rekao kako nema šanse da Dodik dobije četvrtog delegata i kažu Vukan je izdajnik - kazao je Vukanović.

Ubrzo je stigao odgovor Mijatovića na društvenim mrežama. 

- Nebojši Vukanoviću ide još jedna tužba za klevetu i uvredu časti, takvi kao on razumiju samo taj jezik. A dijalog neka nastavi voditi sa svojom braćom i sestrama iz Dodikove opozicije, mada vidim da oči povadiše jedni drugima, dojučerašnji "saborci" - napisao je Mijatović na svom Twitter nalogu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.