open-navfaktor-logo
search
Dobio krivičnu prijavu
Vukanović parkirao pred Gradsku upravu Trebinje, policija mu oduzela auto
Gradska uprava Trebinje zatražila je asistenciju policije povodom incidenta koji se danas dogodio ispred zgrade Uprave kada je zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović parkirao automobil i blokirao ulaz u zgradu.
02.02.2023. u 15:32
get url
text

Iz Gradske uprave su saopćili da "Vukanovićevo neprimjereno ponašanje više ne može iznenaditi bilo koga u Trebinju, ali da je i ovog puta izabrao pogrešnu adresu za liječenje svojih frustracija i opsesije".

Iz Policijske uprave Trebinje saopćili su da su danas u 11.10 sati zaprimili prijavu iz Gradske uprave Grada Trebinja da je N. V. iz Trebinja parkirao putnički automobil marke "volvo" na trotoar, ispred glavnog ulaza u Gradsku upravu, u ulici Vuka Karadžića, čime je otežan ulazak strankama, te da je na taj način ugrožena i sigurnost pješaka u navedenoj ulici.

- O događaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Trebinju koje je navedeno kvalifikovalo kao krivično djelo nasilničko ponašanje iz člana 362. Krivičnog zakonika Republike Srpske. Policijski službenici su izvršili uviđaj na licu mjesta i tom prilikom su privremeno oduzeli putnički automobil - naveli su iz PU Trebinje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.