open-navfaktor-logo
search
Pokušaj diskreditacije
Zastupnika Zahiragića dočekalo neugodno iznenađenje na parkingu: Hare, čuvaj se ovih Schmidtovih
Zastupnika SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Harisa Zahiragića danas je nakon okončanja sjednice dočekalo neugodno iznenađenje.  
30.05.2023. u 20:27
get url
text

Naime, kako je podijelio sa svom Facebook profilu, Zahiragić je na parkingu zetekao zaključan točak iako je imao istaknutu zastupničku iskaznicu.

- Nisam želio tematizirati ovu temu, jer ne želim glumiti žrtvu, ali vidim da je neko uslikao i po društvenim mrežama dijeli kako sam kažnjen jer tobože nisam platio parking...

Očito da je ovo koordinisana akcija, a nakon što sam na Skupštini predložio inicijativu da se organizuje hitna sjednica o sigurnosti u saobraćaju, a povodom tragične nesreće sa smrtnim ishodom. Upkros tome, naredne sedmice će biti organizovana hitna sjednica tim povodom!

Nije ovo dovoljno da me se cenzuriše, nije dovoljno ni puno više od toga, ali neka javnost vidi čime se sve služe u pokušajima diskreditacije opozicionih zastupnika!- napisao je Zahiragić.

Ispod objave nizali se se poruke podrške za zastupnika poput: "Nema na koji više način "trojkaši" ne provociraju", "Hare čuvaj se ovih Schmidtovih,jer ni njemu ni njima ništa nije sveto"...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.