open-navfaktor-logo
search
Ima i povrede od noža
Drama u Bosanskoj Gradišci: Napao suprugu, ona ga teško pretukla i "istresla" pred Dom zdravlja
AUTOR: ATV/Faktor
19.06.2024. u 09:47
get url
text
Policija ogradila područje žutom trakom
Policija ogradila područje žutom trakom
FOTO: ATV
Četrdesetdevetogodišnji muškarac pronađen je rano jutros ispred Doma zdravlja u Bosanskoj Gradišci, a prema prvim rezultatima istrage, njemu je povrede nanijela supruga, koja je privedena na ispitivanje.
Kako piše ATV, muškarca, sa povredama po cijelom tijelu, jutros oko pet sati pronašao je portir.
Pema nezvaničnim informacijama, policiji je prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.
Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanijela mu je višestruke povrede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po tijelu imao i rane od noža.
- Pretučeni muškarac je odbijao da sarađuje sa istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je povrede nanijela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasada kvalifikovan kao nasilje u porodici - kazao je za ATV izvor blizak istrazi.
U PU Bosanska Gradiška je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u toku rad kako bi se rasvijetlile sve okolnosti. Obaviješteno je i Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.