open-navfaktor-logo
search
Uhapsili ga specijalci
Nakon što je u Tuzli bježao policiji: Elvis Selimović bit će predat tužilaštvu, terete ga za nasilničko ponašanje
Policijska potraga sinoć je u zapadnom dijelu Tuzle trajala oko dva sata, a u nju su bili uključeni i specijalci s dugim cijevima, koji su i uhapsili Selimovića
AUTOR: J. B.
09.06.2024. u 16:27
get url
text
Policijska potraga u Tuzli
Policijska potraga u Tuzli
Elvis Selimović (42), koji je sinoć u tuzlanskom naselju Miladije uhapšen nakon što je bio u bjekstvu, nakon policijske obrade bit će predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, potvrđeno je iz Uprave policije MUP-a TK.
Policijska potraga sinoć je u zapadnom dijelu Tuzle trajala oko dva sata, a u nju su bili uključeni i specijalci s dugim cijevima, koji su sinoć i uhapsili Selimovića. Njega su građani Miladija prijavili da pravi incidente, jer je iz vozila ispalio nekoliko hitaca, a onda je tokom obijesne vožnje oštetio i nekoliko automobila. Zaustavio se na benzinskoj pumpi u Miladijama, izašao iz automobila i pješice nastavio bješati ušavši u šikaru iz objekta.
- Oko 22.45 sati, E.S. je pronađen i stavljen pod kontrolu, nakon čega mu je oduzeta sloboda zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. Sve potrebne mjere i radnje poduzimaju se po uputama dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, a nakon kriminalističke obrade on će biti predat postupajućem tužiocu na daljnje postupanje - saopćila je Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.