open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno u MUP-u
Nesreća u Tuzli: U sudaru tri automobila povrijeđene tri osobe, jedna teško
Nesreća se dogodila oko 22.55 sati, a saobraćaj na ovoj dionici bio je potpuno obustavljen
AUTOR: J. B.
06.06.2024. u 08:59
get url
text
Saobraćajna nesreća u Tuzli
Saobraćajna nesreća u Tuzli
Na raskrsnici kod Elektrodistribucije, između tuzlanskih naselja Stupine i Zlokovac, sinoć oko 22.55 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala tri automobila, a povrijeđene su tri osobe.
- U ulici Bulevar II korpusa, na magistralnom putu Tuzla - Zvornik, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali audi A4 kojim je upravljao O. Š. (23) iz Tuzle, VW passat kojim je upravljao H. P. (20) iz Kalesije i VW golf IV kojim je upravljala A. Ć. (29) iz Lukavca. Povrede koje su konstatirali ljekari u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla su zadobili vozači, H. P. tešku tjelesnu povredu, dok su A. Ć. i O. Š. zadobili lake tjelesne povrede - saopćeno je iz Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.
Zbog uviđaja nakon nesreće potpuna obustava saobraćaja trajala je od 23 do 1.35 sati. O svemu je upoznat dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok su potrebne mjere i radnje poduzeli policijski službenici Policijske stanice Centar i Odjel kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.