open-navfaktor-logo
search
Prognoza vremena
Očekuju li nas magla i smog u narednoj sedmici
U narednim danima bez promjene vremena
12.01.2020. u 13:02
get url
text

U ponedjeljak u većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje od 3 do 7. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu zemlje od 9 do 13 stepeni. 

U utorak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno veći dio dana. Smanjenje oblačnosti u večernjim satima. U Bosni će biti i magle. Vjetar u Bosni slab južnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 1, na jugu zemlje od 4 do 8. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stepeni. 

U srijedu u većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0, na jugu zemlje od 3 do 7. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13. U mjestima sa dugotrajnom maglom niža maksimalna dnevna temperatura zraka. 

U četvrtak u većem dijelu Bosne se prognozira dugotrajna magla i niska naoblaka. U Hercegovini, jugozapadu Bosne i na planinama pretežno sunčano. Vjetar u Bosni slab istočnog i jugoistočnog smjera. U Hercegovini slab vjetar sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1, na jugu zemlje od 4 do 8. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 5, na jugu zemlje od 10 do 14 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.