open-navfaktor-logo
search
MUP KS
Večeras obustava saobraćaja u centru Sarajeva tokom realizacije programa "Glumci pjevaju hitove"
Na zahtjev Narodnog pozorišta Sarajevo, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu potpunu obustavu saobraćaja na saobraćajnicama u Kantonu Sarajevo: ulicom Branilaca Sarajeva – na dijelu raskrsnice s ulicom Ćemaluša do raskrsnice s ulicom Radićeva i ulicom Kulovića – na dijelu raskrsnice s ulicom Obala Kulina Bana do raskrsnice s ulicom Maršala Tita, za dan petak, 01. septembar 2023. godine, radi održavanja manifestacije – koncerta "Glumci pjevaju hitove".
01.09.2023. u 16:12
get url
text

Potpunu obustavu saobraćaja u raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava na alternativne pravce vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 18.30 do 23.00 sata, saopćio je MUP KS.

Apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih osoba u vrijeme realizacije ovih aktivnosti.

Zbog kulturnog događaja koji će biti upriličen na sarajevskom trgu "Susan Sontag", i to 1., 16. i 19. septembra ove godine u terminu od 18.30 do 23.00 sata doći će do privremene potpune obustave saobraćaja, saopćio je GRAS.

Do izmjene u odvijanju saobraćaja doći će u ulici Branilaca Sarajeva, od raskrsnice sa ulicom Ćemaluša do raskrsnice sa ulicom Kulovića. Linije koje polaze s terminala Dom Armije mijenjat će polazni terminal, te umjesto sa Doma Armije polazit će s terminala Drvenija, saopćeno je iz GRAS-a.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.