navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
I za dnevne i za večernje prilike

Ova suknja bit će ljetni hit, košta 119 KM

Odjevni komad inspiriran je voluminoznim cvjetovima viđen kod Prade kako bi oblikovala besprijekornu suknju za nošenje s basic majicom kratkih rukava za neformalni stil ili pak s bluzom od organze za svečanije prilike

AUTOR: Faktor
Objavljeno: 07.06.2024. u 14:19
get url
text
Suknje ukrašene vezenim cvjetnim motivima favorit je sezone. Trend je istaknula Prada u svojoj kolekciji za jesen / zimu 2023. godine, a sada je daleko jeftiniju varijantu ponudila Zara i svi kažu da prelijepo izgleda.
Bez sumnje Pradina suknja našla se na listi želja mnogih zaljubljenica u modu, no dostupnost joj je poprilično ograničila cijena od čak osam hiljada eura (oko 16 hiljada KM), koliko je koštala u online trgovini ovog italijanskog brenda.
Ali za sve dame, koje nemaju toliko novaca ili jednostavno za suknju ne žele dati 16.000 KM, Zara je ponudila daleko jeftiniju verziju
Radi se o bijeloj midi suknji visokog struka s cvjetnim vezom u istoj boji koja košta 59,95 eura (oko 120 KM).
Odjevni komad inspiriran je voluminoznim cvjetovima viđen kod Prade kako bi oblikovala besprijekornu suknju za nošenje s basic majicom kratkih rukava za neformalni stil ili pak s bluzom od organze za svečanije prilike.
Nema sumnje, suknja će ovog ljeta biti na shopping listi brojnih zaljubljenica u modu.
POVEZANO