navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Događaj iz prošlosti

Glumica iz Srbije odbila glumiti sa Branislavom Lečićem, on je tužio: Ne želim biti u kadru s tim čovjekom...

Srbijanska glumica Anđela Jovanović odbila je da glumi u seriji "Radio Mileva" u istoj sceni sa glumcem Branislavom Lečićem zbog "neprijatnog događaja iz prošlosti".

Objavljeno: 05.03.2024. u 09:28
get url
text

Sada ju je, kako piše srbijanski Blic, Lečić tužio.

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji "Radio Mileva". Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovjekom, kako zbog onoga kroz šta sam prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje kolegice optuživale - kazala je Jovanović ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti", dok se Lečić malo potom oglasio javno povodom Anđelinih riječi.

Lečić u tužbi tereti Anđelu Jovanović za povredu časti i ugleda i od nje traži da mu isplati novčani iznos od 300.000 dinara.

Glumica Milena Radulović javno je podržala Jovanovićevu na svom Instagramu zbog odbijanja da dijeli kadar sa Branislavom Lečićem, te je navela da ne postoji mlada glumica koja ne bi mogla da ga optuži za seksualno uznemiravanje.

I glumica Mirjana Karanović javno se obratila Anđeli Jovanović nakon Lečićeve tužbe.

Karanović je na društvenim mrežama podijelila Anđelinu sliku, te napisala:

"Bravo Anđela".