navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Studira medicinu

Kažu da je jedna od najljepših žena svijeta, rođena je u Libiji, a živi u Milanu: Misterija Aimani Gadafi

Prije nekoliko dana ulični fotograf Edoardo Giraldin, šetajući ulicama Milana u Italiji, prišao je nestvarno lijepoj mladoj ženi u želji da je fotografira. Ona mu je rekla da se zove Aimani, da je Miss Libije i da je iz porodice Moamera Gadafija, nekadašnjeg libijskog predsjednika.

Objavljeno: 25.09.2023. u 08:32
get url
text

Snimak je munjevito počeo da obilazi svijet jer je djevojka na snimku izuzetno lijepa, kako kažu, možda i jedna od najljepših na svijetu, ali i jer je kazala da je sedam puta pobijedila rak i da je proživjela ratna stradanja.

Međutim, nedugo potom mnogi su uvidjeli da o njoj na internetu nema skoro ničega. Tek na ponekom, uglavnom nepoznatnom, sajtu mogu da se nađu podaci o njoj.

Ako je vjerovati tim navodima, Aimani je rođena u Tripoliju 1998. godine. U porodici Gadafi je odrastala u obilju, školovala se u privatnim školama.

Trenutno studira medicinu na univerzitetu u Italiji, a bavi se modom. U spomenutom snimku je rekla da ima sastanak sa ljudima iz magazina Vogue.

Dalje se navodi da je njena pobjeda na izboru za Miss Libije bila pod sjenkom očevog prezimena, iako tvrde kako je svakako lijepa, talentovana i inteligentna mlada žena.

Aimani je poslije Eduardovog snimka napravila nalog na TikToku i tu pozdravila svoje pratioce riječima da joj nije bila želja da se tako eksponira, ali da je poželjela da napravi profil jer mnogi zloupotrebljavaju njeno ime i identitet, dok se njena zemlja bori sa nesrećama koje su je zadesile.

Aimani, koja kaže da živi u Milanu, ističe i da želi bolje sutra za djecu i mlade i da bi voljela da im bude inspiracija.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sash Factor (@sashfactor.international)