navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Oboje vole tenis

Osvajač Wimbledona: Koju ljepoticu ljubi Carlos Alcaraz?

Carlos Alcaraz, sjajni 20-godišnji teniser, sinoć je osvojio Wimbledon, prvi u karijeri, nakon što je u epskom finalu savladao Novaka Đokovića.

Objavljeno: 17.07.2023. u 13:40
get url
text

Španac je prekinuo Đokovićev niz od 34 uzastopne pobjede, te se učvrstio na prvom mjesto ATP liste sa 880 bodova prednosti ispred srbijanskog tenisera.

Jasno je da Alcaraza čeka svijetla tenista budućnost, a svjetski mediji sada su objavili i ono o čemu se malo priča, a to je njegov ljubavni život.

Ako je vjerovati tabloidima, mladi Španac, koji se smatra jednim od najvećih talenata svoje generacije, od 2021. godine navodno je u vezi s Marijom Gonzalez Gimenez. I ona također igra tenis, ali ne na istom nivou kao Carlos, a oboje dolaze iz Murcije (Španija) i poznaju se od djetinjstva.

Prije nekog vremena Španac, koji je s 19 godina postao najmlađi svjetski reket broj 1, priznao je da je bio samac godinu i po jer mu tenis oduzima najviše vremena.

- Nije lako jer stalno putuješ. Teško je pronaći nekoga s kim ćeš doživjeti stvari kad si sve vrijeme na putu.

No čini se da mu se sreća osmjehnula s Marijom...

U javnosti nema njihovih zajedničkih fotografiju, izuzev jedne, koju je britanski The Sun navodno skinuo sa njegovog Instagrama, a na kojoj Alcaraz ljubi Mariju u obraz, uz poruku "nedostaješ mi".

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MARIA GONZALEZ (@mariaaagimenezz)