navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Otvorio dušu

Riječi koje je slavni zavodnik uputio svojoj supruzi rado bi čula svaka žena

Nakon što ga dugo nije bilo u javnosti - George Clooney ponovo krasi naslovnicu jednog časopisa i to onog koji ga je i ove godine proglasio muškarcem godine.

Objavljeno: 17.11.2020. u 18:35
get url
text

Naravno, riječ je o magazinu GQ, za koji je holivudski zavodnik dao i intervju, u kojem se dotaknuo i privatnog života.

Kako je 59-godišnji glumac otkrio, bio je uvjeren kako se nikada više neće oženiti, niti imati djecu. No, sve se promijenilo kada je u njegov život ušla danas 42-godišnja Amal, zbog koje je sve svoje odluke odbacio i uspješnu advokaticu odveo pred oltar 2014. godine.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

S njom se ostvario i kao otac, dobivši prije tri godine blizance Ellu i Alexandera.

- Punih 36 godina bio sam onaj lik koji bi, kada bi se dijete ukakalo ili počelo plakati, pobjegao glavom bez obzira. Odjednom sam postao onaj drugi lik s djecom. Cijeli sam život bio uvjeren da se neću oženiti, da neću imati djecu. Da ću se jednostavno posvetiti poslu, dobrim prijateljima i tako će mi život biti ispunjen. Da mi je život zapravo isprazan nisam znao dok nisam upoznao Amal. Tada se sve promijenilo i sam sam sebi rekao kako sam doista bio usamljen. Nikada nisam bio u poziciji da mi je nečiji život važniji od vlastitog, a onda dodajte još dva mala bića koje treba prehraniti... – ispričao je Clooney.

Emotivni glumac dotakao se i karijere.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

- Jedini način kojim možeš iskreno pričati o stvarima je da pričaš o sebi. Primjera radi, kada sam rekao da je „Batman i Robin“ očajan film zapravo sam govorio da sam ja bio očajan u njemu, jer je to istina – kazao je Clooney.

Uz sve to, iskreno je progovorio i o razlozima zašto je odlučio sve više vrijeme provoditi iza, a ne ispred kamere, a tiče se starenja:

- Volim ovaj biznis, no isto tako ne želim biti 60-godišnjak i brinuti hoće li me neki mladi producent ili casting direktor htjeti angažirati ikada više – dodao je Clooney.