navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Srbijanski pjevač

Saša Matić priredio spektakl u Zetri za Dan žena

Veliki broj ljudi došao je večeras na koncert srbijanskog narodnog pjevača Saše Matića u sarajevsku Zetru.

Objavljeno: 08.03.2024. u 21:51
get url
text

{$galerijaFotografija}

Već dvije decenije gradi karijeru na izuzetnom glasu i bezvremenskim hitovima, damama je odlučio pokloniti ovaj koncert povodom 8. marta.

Kako se i očekivalo, publika je s nestrpljenjem čekala da Saša izađe na binu i pozdravi ih, te da zajedno otpjevaju svaki stih.

Da publiku očekuje pravi spektakl bilo je jasno nakon prve pjesme. Tada su se svi našli na nogama i započeli da uživaju uz popularne Matićeve hitove, kako one starije, tako i uz numere sa aktuelnog albuma Dva života.

Ovo je drugi Sašin koncert u sarajevskoj Zetri, na kojem se ponovila rekordna posjećenost i spektakl nalik onome od prije osam godina, kada je Zetra bila rasprodana 20 dana prije.

- Veliko mi je zadovoljstvo što nastupam večeras u Sarajevu. Ovaj grad ima posebnu dušu i srce i uvek sam srećan i uzbuđen kada pevam pred sarajevskom publikom. Posebno na Dan žena. Ovo će biti posebna noć za dame, ali i njihove muškarce, muževe, momke koji su svoje ljepše polovine izveli na moj koncert. To mi je ujedno i odgovornost. Možda neka dama bude večeras i zaprošena - rekao je Saša prije koncerta.

DSC_9921.JPG
1 od 17
left-arrowright-arrow