navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Skup outfit

Severina na sud došla u salonkama od 1.420 eura i haljini od 618 eura

Severina je jutros došla na Općinski sud u Zagrebu u društvu svoje advokatice Jasminke Biloš.

Objavljeno: 05.02.2024. u 19:31
get url
text

Kao i svaki put kad se pojavi u javnosti, hrvatska pjevačica i ovog puta privukla je pažnju svojom modnom kombinacijom, tačnije Self-Portrait haljinom, Dior Spectadior salonkama te klasičnom Chanel torbicom na preklop.

Haljina je brenda Self-Portrait, u kojemu se znala pojavljivati i Kate Middleton, a nosila je i vrlo sličnu kombinaciju.

Srednje je dužine i dizajnirana je tako da izgleda kao skladna kombinacija jaknice i plisirane suknje.

Oko struka haljine nosila je diskretan kaiš, a oko vrata elegantna mašna. Dugih je rukava na čijim se rubovima nalaze dugmići. Haljina je podstavljena poliesterom.

Redovna cijena joj je 618 eura, a trenutno ju je moguće kupiti na sniženju.

Dior salonke koje je nosila su rasprodane. Bile su kolekcija jesen/zima 2024. te su se mogle kupiti po cijeni od 1.420 eura. Sada ih je moguće naći jedino na stranicama za preprodaju.

Severina je na sud došla zbog parnica u kojima joj se, zbog dva kaznena djela nametljivog ponašanja, sudi prema direktorici Osnovne škole Ljiljani Klinger i bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladeži Grada Zagreba Gordani Buljan Flander, piše Dnevnik.hr.

Riječ je o postupku koji je iniciralo Tužilaštvo u toj zemlji nakon što su otkrili da je pjevačica objema poslala više od 150 poruka neprimjerenog sadržaja.

Na licu pjevačice bila je vidljiva ogorčenost koju posljednjih dana opet proživljava nakon odluke Vrhovnog suda Hrvatske o vraćanju starateljstva nad sinom njegovom ocu srbijanskom biznismenu Milanu Popoviću.

Kako su istaknuli, odluka je donesena zbog proceduralne greške, a Severina je nakon te vijesti jasno dala do znanja da se za svoga sina neće prestati boriti.